luni, 1 martie 2010

Wellness - Spa-Termale.

Asa arata centru de relaxare cu piscina ,cu Templul lui Poseidon, unic in Germania. Aceasta oferă o perdea de apă, o fantana, diverse ''balonase'' de jeturi de apa pentru masaj, dusuri, muzică şi  o multime de spectacole  de lumini.
Construit in 2005, cele două bazine cu apa sarata  au o temperatură de 31 ° C şi 33 ° C, aproximativ 1,5% Solegehalt, 540 de metri pătraţi de apă şi o adâncime de consecventă de 1,35 metri.
















Apa sarata-temala- este benefica  pentru relaxare generala, de exemplu, pentru a  mai relaxa muschii, consolidarea sistemului circulator şi imunitar, activarea metabolismului şi pentru a calma durerea  la nivelul coloanei vertebrale şi a articulaţiilor.
Piscina are 1200 de m cea acoperita ...dar exista si in aer liber  unde se poate face si plaja pe gazonul verde utilat cu tot ce trebuie,iar atractia la aceasta piscina descoperita este ca la fiecare ora  se pornesc valuri inspumate pe care copii.tineri si bartani se bucura.
Este un prilej de relaxare bine meritat pentru oricine doreste sa scape de stresul  si oboseala dupa o saptamana agitata.
Va doresc o vacanta de neuitat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

blogul.carmencittei35