marți, 2 martie 2010

Sauna in Park

Sauna Bad Soden

Sauna in park,construita intr-un parc de verdeata  si aer liber cu,casute rustice de lemn  te face sa evadezi zilnic la un pic de relaxare. Banja este numele unui  rus... În Banja este  un incalzitor care este conectat la un cazan de apă pentru ramuri de mesteacan...uleiuri si menthol. Aceasta promovează circulaţia sanguină si  caile respiratori.
Temperatura 80 ° C / Umiditate: 35%
Una din casute este construita jumatate sub pamant ,intr.-o atmosfera polara,ceea ce o face mult mai speciala.Temperatura 90-100 ° C / Umiditate 10-15%
In interior exista o camera -sauna bio cu  extracte din plante, cum ar fi eucalipt, menta si rozmarin furnizeaza în mod constant  mirosuri placute. În acelaşi timp, oferă vapori de apă pentru  a respira liber. O schimbare  cu efecte de lumină  ce ofera relaxare, revitaliza corpul si mintea.
Pe bază de plante bio-Sauna  oferă o experienţă de neuitat. Temperatura relativ scăzută reduce efortul fizic si permite o sedere placuta. Temperatura 55 ° C / Umiditatea 40%
De asemenea exista sauna cu aer cald sarat,un tratament benefic pentru sitemul respirator,Temperatura 42 ° C / Umiditate 100%. Sauna finlandeză este una dintre formele cele mai tradiţionale de transpiraţie. De obicei acestea sunt la temperaturi ridicate la o umiditate atmosferica relativ scazuta.  Mentolul e foarte intens-aceste bastoane asigura respiraţia liber, fără  creşterea semnificativă a umidităţii în cameră.
Temperatura 90 ° C / Umiditatea 2-5%
Park sauna are si un bistro,o ambianta placuta unde puteti consuma un suc sau bere dar si manca supe,salate sau alte gustari.Puteti face si plaja in park..un adevarat rasfat relaxant dupa o saptamana de lucru agitata.
Merita sa va aventurati macar si pentru cateva zile de odihna.
Relaxare placuta.









Un comentariu:

  1. E foarte buna o sauna iun curte,eu chiar mi-am pregatit materialele si in vara asta voi actiona la constructia ei. Am facut de citeva ori sauna la Chisinau.Mia-m pregatit pietrele de riu, scindura de fag si soba din fonta.Chiar si termometru pina la 100 grade.Anul acesta voi planta si plante aromatice,ca rozmarin,levantica,salvie,calapar si menta.Sper ca in curind sa pot beneficia de toate efectele.

    RăspundețiȘtergere

blogul.carmencittei35