joi, 4 martie 2010

Terapie-Masaj

masaj cu namol vulcanic
ulei de lavanda
maciese cu mar si smantana
masaj cu pietre fierbinti
Reflexoterapie
masaj cu boabe de cafea
















Un masaj de relaxare excelent parfumat pentru toate gusturile!

La baza acestei simt-masaj bun foarte valoros de ulei de migdale, sunt aranjate în mod individual, cu arome de uleiuri esenţiale, cum ar fi combinarea, de exemplu, lavanda, portocaliu şi ylang. Uleiurile preţioase sunt uşor masate  într-o atmosferă paşnică în piele şi să contribuie  atât corpului  cat si psihicului. În funcţie de tipul de aroma de ulei de masaj relaxant arată mai mult sau mai stimulatoar.
 masaj ulei de corp parfumate-50 minute - Pret 40,00 €
Ulei aromatic de masaj spate -25 minute - Pret € 24.00

masaj de relaxare
Masaj cu boabe de cafea proaspăta. Efectul de boabe de cafea proaspăta inlatura celulele moarte ale pieli. Peeling nu numai că stimulează circulaţia sanguină, dar si curăţă de piele moarta şi promovează detoxifierea.

Ulterior, toate simţurile au atins în timpul unui masaj cu deliciosul dulce-mousse de ciocolata parfumata, crema de corp, îmbogăţita  foarte grijuliu, cu  ingrediente nutritive. După aceea, vă vor servi o cafea sau cappuccino.
Acest tratament special vă oferă nu numai netezirea supla a  pielii, dar şi vitalitate pentru corpşi minte. 55 minute - Pret 47,00 €

Picioare reflectă toate procesele în corpul nostru, din nou, acestea sunt imagini de centre de energie (Chakrenpunkte), care sunt conectate între ele cu privire la nivelul coloanei vertebrale. Organice şi a sănătăţii fizice cauzate de o interacţiune armonioasă a acestor chakre. Chakra Masaj de energie este unul din aceste centre de energie aliniate reflexologia şi cu efecte de vindecare cu pietre minerale, forţele de ulei  parfumate, sunetul şi vibraţiile URTO de culori diferite. Masajul este de relaxare, managementul stresului şi ajută la competenţele de vindecare a organismului pentru a le activa.Abordări Tratament: Bolile reumatice şi dureri articulare, tulburări digestive, probleme circulatorii, dureri menstruale, dureri de cap şi migrene, stări de tensiune, răceli şi infecţii ale vezicii urinare, febra fânului. 30 minute - Pret € 24.00
Lumanari in ureche:
Lumanari  in urechi sunt utilizate de către indienii Hopi de pentru peste 900 de ani.  Lumanari  in ureche au un efect calmant asupra hiperactivitate, stres şi insomnie. În timpul tratamentului, simti cum o caldura placuta si zgomotul trosnituri contribuie la relaxare. simţi un sentiment eliberator în cap şi urechi.

Aplicaţii: Iritaţii ale urechii şi a sinusurilor, tinitus, dureri de urechi, otită medie, de presiune cap, migrene, de auz, slaba circulaţie şi rece. 35 minute - 35,00 €În această tehnică antica masaj indian, tot corpul, cu bazalt caldă şi rece şi pietre preţioase ulei de lavă şi aromatice este masat. Prin utilizarea de pietre incalzite, căldura pătrunde în zonele mai profunde ale organismului.

Masajul cu pietre fierbinti:
La începutul tratamentului corpul este masat cu ulei parfumat  cald. Apoi, sunt  plasate confortabil calde  pietrele  la centrele specifice de energie de pe spate şi a abdomenului. Are o armonizare cu mişcările de blând de-a lungul căilor de energie ale corpului (mediană) efectuat cu  masaj  cu pietre stimulează metabolismul, relaxează muşchii, activeaza auto-vindecare şi oferă o relaxare profunda a corpului şi a minţii. Rezultatul este un sens diferit. 55 minute - Pret 55,00 € .Masaj cu cokteil de fructe:35 minunte - Pret 35,00 € ,Masaj cu ulei de lavanda:35 minunte - Pret 35,00 € ,Masaj cu alge marine:35 minunte - Pret 35,00 € , Masaj cu noroi vulcanic-Aplicaţii: Ale ţesutului conjunctiv şi muscular, sportive sau suprasolicitarea la locul de muncă, consolidarea sistemului imunitar, reumatism cu activitatea inflamatorie mai mari, condiţii de stres 35 minute - Pret € 28.00 ,Masaj shiatsu-pentru a rezolva blocajele mentale si fizice.25 minute în acelaşi timp în poziţie culcată - Pret 30,00 € ,55 minute în acelaşi timp în poziţie culcată - preţul de 49,00 € ,75 minute în acelaşi timp în poziţie culcată - preţul de 74,00 € .Masaj craniosacral-Abordări Tratament: Dureri de cap, migrene, ameţeli, gât cronice şi dureri de spate, cicatrici dureroase, după intervenţie chirurgicală, insomnie, 25 minute - Pret 22.00Eur,55 minute - Pret 43,00 €

Die Daily rata de Indocéane-descoperire (pret: 145.00 €) contine

Prima oprire - Marea Mediterană: Zahar-sare-peeling ... de relaxare purificare

A doua oprire: Egipt - Land of the Pharaohs: Baie preţioase de lapte ... relaxarea înviorătoare

Staţie de a treia a India - teren de Ayurveda: Masaj Indocéane ... revitalizarea relaxare

În al patrulea rând Station China - Teren de zambete: Sublime Body Wrap ... relaxare regenerare (inclusiv baie / sauna).

Fiecare din cele patru statii de Indocéane-descoperite poate fi, desigur, înregistrate în calitate de aplicaţia  individuala.

Sfatul meu ...incercati-le imediat...nu exista nimic mai relaxant decat un masaj bun facut de specialisti...











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

blogul.carmencittei35