joi, 4 martie 2010

Pestera cu sare din Marea Moarta,

Pereţii şi podeaua din peştera de sare este  format din 100%  sare de pietre din  Marea Moartă, care au fost special fabricate în Iordania. De sare de la Marea Moartă este adecvat de către Luftlöslichkeit sale ridicate deosebit de adecvate pentru inhalare. Deoarece sarea a  îmbogăţit aerul la o umiditate maximă de 45% şi o temperatura optima de 22 ° C .In pestera de sare de la Marea Moartă, puteţi sta pe paturi confortabile de relaxare. Fi îmbrăţişat de magica  efectelor de lumină în schimbare şi muzica usoara relaxanta. Atmosfera liniştitoare  face pestera in special recomandat pentru persoanele care doresc să paraseasca  zgomotul şi forfota din mediul lor pentru un moment.45 de minute în pestera de sare de Marea Moartă  face cat  trei zile de vacanta la mare!In pestera de sare de la Marea Moartă care este  unica, cu un  microclimat sănătos, aşa cum este de obicei doar la mare. Ea are un impact pozitiv asupra ta.
Indicati:
Simptome respiratorii,Stress,Iritarea pielii,Alergii,Tulburări cardiace şi circulatorii,
Nu există restricţii de vârstă sau de Contraindicaţii - doar atunci când  sunt probleme cu glanda tiroidă, un medic ar trebui să fie consultat în prealabil.
45 min.-10 Eur.

Va garantez ca dupa 45 min ,esti ca nou...caile respiratori sunt super deschise,sinusuri ...am simtit pe pielea mea,iar in interior muzica si linistea te imbie la somn relaxant...Merita.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

blogul.carmencittei35