miercuri, 24 februarie 2010

Mai sunt barbati romantici???

Nu stim exact ce s-a schimbat sau, de fapt, care este principala cauza a faptului ca oamenii, si in special barbatii, uita sa mai fie romantici.Oricine are nevoie de tot felul de dovezi de iubire,fie ca e barbat,fie ca e femeie. Fie ca este vorba despre o floare, o plimbare pe malul marii sau despre un cadou primit fara nici o ocazie speciala, nu putem nega ca acestea  nu ne fac zilele frumoase si  nu ne dau sentimentul ca suntem dorite.

Ce se intampla insa atunci cand dupa un an sau doi de cand v-ati cunoscut, observi ca el nu-ti mai aduce flori, iti face cadouri total nepotrivite sau deloc, nu mai sta ore in sir sa asculte tot ce ai tu de povestit sau nici macar nu mai  aude cand vorbesti..sau mai  rau nu mai are timp de tine?
Nu poti sa nu te intrebi unde a disparut persoana de care te-ai indragostit, care venea la fiecare intalnire cu o floare, care te suna zilnic dimineata sa-ti spuna ca voia doar sa-ti auda vocea, care nu putea respira,trai fara tine,care iti facea declarati de iubire si juraminte...Comic nu?..cum se poate si cat se poate schimba un om?
Poti sa te gandesti ca este ceva de moment, ca e preocupat de alte probleme, stresat de munca  insa, adevarul este ca o data cu trecerea timpului si atunci cand intervine obisnuita, el nu va mai observa ca iti doresti altceva, ca ai vrea sa iesi din monotonie si ca esti nemultumita.Explicatiile pot fi multe, dar, de fiecare data, cea plauzibila este ca, atunci cand intalnesc o femeie, barbatii incearca din rasputeri sa fie romantici - sa o surprinda, sa o copleseasca. Iar mai apoi, obosesc sau considera ca au facut destul.... si de aici  in timp, puteti ajunge doi straini care nu inteleg de ce mai stau impreuna.??
La o anumita varsta  barbatul isi va da seama ca a pierdut, tocmai atunci cand isi va dori pe cineva romantic si va fi tratat cu indiferenta!Barbati luati aminte ..sa nu fie prea tarziu...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

blogul.carmencittei35