marți, 1 aprilie 2008

Masoneria un mister inca..

Francmasoneria ce urmareste "unitatea crestina" ca suprabiserica definitiv transformata, o biserica mondiala antropocentrica a planuitului stat francmason planetar, care se va realiza prin reuniunea ecumenica in rebeliune a creaturilor contra Creatorului, sub steagul-inselator al fraternitatii, tolerantei si umanismului celui fara Dumnezeu(asa spune biserica),dar pana la urma care este adevarul,cum putem stii daca nu avem acces la informatie.Parerea mea e ca Francomasoneria nu mai este ce era in secolul 19 sau inceputul secolului 20. Atuncea exista evidentze ca aceasta organizatie a complotat ca sa schimbe istoria si sa aiba o mare influenta politica, dar cu cat mai multe s-a aflat despre aceasta organizatie, cu atata complotorii s-au distantat de organizatia Francomasonica si a ajuns nimic mai mult decat un cult obscur (gen Scientology, desi si ei au avut conexii cu oameni care vor sa puna la cale Noua Ordine Mondiala).
Francmasoneria invată pe adeptii ei să renunte la orice credintă si adevăr revelat de Dumnezeu, indemnându-i să admită numai ceea ce descoperă cu ratiunea lor. Ea propagă astfel necredinta si lupta impotriva crestinismului ale cărui invătături sunt revelate de Dumnezeu. Vânând pe cât mai multi intelectuali să si-i facă membri si obisnuindu-i pe acestia să renunte la credinta crestină, Francmasoneria ii rupe de la Biserică, si având in vedere influenta insemnată ce o au intelectualii asupra poporului, e de asteptat ca necredinta să se intindă asupra unor cercuri tot mai largi,multi sunt oameni cultivati sau care lucreaza in domenii interesante gen: doctori, ingineri, pilotzi de avion, membrii ale fortzelor militare etc.
Principiile si idealurile masonice"ce vine din intuneric si tinde spre lumina";O sa abordez tema asta in continuare poate aflam totusi ce sunt "ritualurile"de initiere si de inaintare in grad.Astept comentari pe marginea acestui subiect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

blogul.carmencittei35