marți, 18 ianuarie 2011

Iarna 2010

Nu putem sa n-e plangem ca a fost o iarna grea pana acum...destul de multa zapada ,dar iarna nu sa terminat ...asta e doar inceputul...Dar ce e mai frumos decat sarbatori pline de zapada.
Mistreti in calduri :)

Capre,caprioare si cerbi



Pentru ca e iarna bine ar fi ca toti sa avem grija de animalutele din jurul nostru,eu am noroc ca e padurea aproape de mine si ma pot duce sa le dau sa manance,dar pentru pasarele sau veverite sa le lasati putina mancare nu e asa de greu.Sa n-e gandim ca si pentru ele este iarna!

Pregatiri culinare traditionale romanesti


Asa cum e norma,l romanul se apuca sa pregateasca in ajun de sarbatori retete culinare traditionale sau speciale pentru a avea pe masa cat mai multe ,,bunatati'',asa ca eu o traditionalista convinsa ,m-am apucat sa pregatesc cat mai multe preparate culinare pentru a nu lipsi nimic de la masa de craciun.Dupa multa munca iata ce a iesit:

pregatirea carnatilor...

15 m de carnati ca la mama acasa :)



toba taraneasca:moldoveneasca!


Traditionalele oua umplute..figurine dragalase!

Delicioasa toba de casa

Masa de craciun

Bineinteles ca nu au lipsit de la masa de Craciun Sarmalele si friptura de porc,salate,slaninuta,sorici,cozonac si tort(facut de Dani).Bune si gustoase toate, dar acum se vad efectele..:)..kg in plus ! mi-a facut placere sa pregatesc toate acestea...(am avut si ajutor)...trebuie sa recunosc ca m-am miscat destul de greu din cauza sarcini,dar nu ma plang...totul a iesit bun si gustos ..si masa de craciun a fost plina de bunatati.
Sper ca toata lumea a petrecut bine si frumos de Craciun...si ca ati avut un Craciun Fericit!

Pregatiri de Sarbatori 2010

Ca in fiecare an abia am asteptat sa vina Craciunul...sarbatorile de iarna sunt impresionante pentru mine si au o caldura si o candoare aparte,e o bucurie sa ma apuc sa decorez si sa aranjez casa pentru sarbatori,e placerea mea cea mai mare.Iata cum a iesit anul acesta!